Serveis

You are here:

T'assessorem en tot el procés de producció de la teva imatge o producte

Impressió digital

Impressió digital, fotocòpies i impressió de gran format; a més, entre els productes disponibles pots trobar la creació i impressió de vinils, fulletons, pòsters, cartells, cartes i menús, recordatoris, Roll ups, targetes de visita, talonaris de rifes i loteries i carnets de soci, així com enquadernacions, plastificacions i digitalització de documents, etc.

Escull la millor enquadernació per a la teva tesi o informe: americana, fressada, rústica, grapada o en espiral.

Personalització per a regals i marxandatge

A la nostra secció de merchandising podràs escollir entre diferents productes per promocionar la teva empresa o, simplement, destacar aquest moment especial.

Regals d’empresa per a qualsevol pressupost i objectiu, així com l’estampació de tasses, samarretes, dessuadores o gorres et permetrà crear un record impactant amb el motiu que vulguis.

Preus especials segons quantitat, contacta amb nosaltres i parlem.

Material escolar y de oficina

Material escolar i de papereria

A la nostra botiga, a més, trobaràs aquest material de papereria que necessites per casa teva, estudis o oficina. Bolígrafs, llibretes, paper, carpetes, memòries USB i consumibles – cartutxos de tinta i tòner original i compatibles. Tenim tots els models d’impressora.

Llibreria i copisteria a la UB

Disposem del material d’estudi per al Campus UB de Bellvitge: dossiers, llibres, material de laboratori, pràctiques i tot allò necessari per als vostres estudis a la UB.

També som punt de venda oficial de la Botiga UB: samarretes, dessuadores, clauers i molts més productes per recordar el teu pas per la Universitat de Barcelona.

Com a estudiant UB tens la possibilitat de fer-te el carnet premium papereria a la copisteria del Campus de Bellvitge, no oblidis preguntar-nos.

Serveis addicionals

Assistència tècnica

El nostre taller d'assistència us ofereix servei tècnic en entorn Apple i Windows: instal·lacions de sistema, actualització d'equips, reparació d'ordinadors, neteja de virus i troians.

Conversió VHS a DVD/USB

Converteix les teves cintes de vídeo a format digital (USB o DVD) i així evita el seu deteriorament, mantenint per sempre els teus records fora de perill.

Autoservei

Pots portar el teu propi disseny i imprimir-lo a la nostra àrea d'autoservei o sol·licitar el nostre servei de disseny gràfic on t'ajudarem a mostrar la teva millor imatge. Tenim equips preparats per atendre les vostres necessitats.

Parlem?

Tant si ets una empresa com un particular, tenim la solució adequada per a cada necessitat.
2022-197